mr Wouter Tjomme Dijkstra

Wouter Dijkstra heeft de rechtenstudie gedaan aan de Rijksuniversiteit van Leiden. In 1988 studeerde hij enige maanden in de Verenigde Staten aan de University of Gainesville te Florida. Hij is als fiscaaljurist afgestudeerd op het onderwerp van de "liquidatie-verliesregeling binnen de deelnemingsvrijstelling".

Voordat Lancers werd opgezet is eerst kennis en ervaring opgedaan bij een multinationaal belastingadvieskantoor, een Europees georiŽnteerd belastingadvieskantoor en een regionaal belastingadvieskantoor. Zijn werkzaamheden bestaan uit de fiscaaljuridische advisering van nationaal en internationaal opererende bedrijven, familiebedrijven, startende ondernemingen en vermogende particulieren. Ook verzorgt hij (ruling)aangiften vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en diverse andere belastingen.

Hij is vaste redacteur van de losbladige bandenserie "Elsevier Belastinghandboek voor bedrijven", waarbij hij de rubriek: "Structuur en (re)organisatie van de onderneming" verzorgt. Voorts heeft hij ook artikelen geschreven voor andere fiscale bladen.

tel: 06 1100 2797

e-mail: wouterdijkstra@lancers.nl